+381 11 44 21 021 Pošaljite nam poruku

INTERNET

Današnje poslovanje se ne može zamisliti bez stalne i kvalitetne Internet konekcije. U zavisnosti od vaših konkretnih potreba, na raspolaganju vam je nekoliko opcija povezivanja:

1Optički Internet pristup

2Bežični WiFi Internet pristup

3ADSL


INTERNET OPTIKA

Optički Internet pristup je premijum Internet servis IT SOLUTIONS-a namenjen poslovnim korisnicima koji se realizuje na optičkom priključku. Zahvaljujući osobinama ovog transportnog medija moguće je ostvariti brzine pristupa i do 1 Gbps bez ikakvog gubitka kvaliteta veze.

Karakteristike servisa

1Simetričan servis pristupa Internetu, odnosno download i upload brzine su identične.

2Daleko kvalitetniji i otporniji na uticaje sredine u poređenju sa ostalim vidovima povezivanja kao što je bakarna parica, koaksijalna veza ili WiFi.

3SLA (Service Level Agreement) ugovori kojima se korisniku garantuje nivo mesečne raspoloživosti i kvaliteta servisa.

Svi korisnici inicijalno dobijaju jednu javnu statičku IP adresu, tzv. peering adresu za povezivanje korisničkog rutera. Pored toga, na zahtev korisnika može se dodeliti i više IP adresa.

BEŽIČNI INTERNET PRISTUP

Bežični Internet pristup je namenjen poslovnim korisnicima i realizuje se bežičnim povezivanjem korisnika na najbližu baznu stanicu, putem koje se mogu ostvariti brzine povezivanja do 50 Mb/s.

Karakteristike servisa:

1Pouzdan i simetričan Internet servis kod koga su download i upload brzine identične.

2SLA (Service Level Agreement) ugovori kojima se korisniku garantuje nivo mesečne raspoloživosti servisa.

Svi korisnici inicijalno dobijaju jednu javnu statičku IP adresu, tzv. peering adresu za povezivanje korisničkog rutera. Pored toga, na zahtev korisnika može se dodeliti i više IP adresa.

ADSL

ADSL internet pristup je namenjen poslovnim korisnicima, a realizuje se preko postojeće bakarne parice. Ovaj servis je asimetričan, tj. brzina upload-a je višestruko manja od brzine download-a. ADSL paketi su dostupni isključivo sa statičkom javnom IP adresom.

IP TELEFONIJA

Managed servisi

Data centar

Kontaktirajte nas

  • Tel: +381 11 44 21 021
  • Email: info@itsolutions.rs
  • Web: www.itsolutions.rs